DE ZWART GRONDVERZET

Grondwerkzaamheden zijn niet in één zin te beschrijven. Voor gemeentes betekent het bijvoorbeeld de aanleg van riolering of stadsverwarming. Voor kantoren en particulieren is het een parkeerplaats, oprit of een tuin die aangelegd of uitgegraven moet worden. Misschien moet er een bodem worden opgehoogd of wilt u een schutting of beschoeiing plaatsen? Voor deze en tal van andere bodemprojecten, schakelt u De Zwart Grondverzet uit Gouderak (vlakbij Gouda) in.

Meer over De Zwart Grondverzet

HET VOLLEDIGE PAKKET

Als expert in bodembewerkingen, bieden wij u het volledige pakket van werkzaamheden aan. Dit kan variëren van het renoveren van rioleringen en bekabelingen tot een terrein bouwrijp maken, of het storten van grind. Wij weten waar we over praten als het over grondwerk gaat.

Hoe gaan we te werk?
De Zwart Grondverzet verwerkt uw aanvraag tot een aantrekkelijk en uitgebreid voorstel. Tijdens onze werkzaamheden houden we klanten altijd op de hoogte van de voortgang. Is de klus klaar, dan laten we het terrein opgeruimd achter. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en zijn stuk voor stuk specialist in hun werk. Reden genoeg om grondverzet en bodemprojecten door De Zwart Grondverzet uit te laten voeren.

Meer weten?