Grondverzet

De Zwart Grondverzet heeft al meer dan 40 jaar ervaring met diverse grondwerken zoals het bouwrijp maken van een terrein en het graven ten behoeven van de aanleg van kabels, leidingen en stadsverwarming. Ook renoveren wij rioleringen en storten wij grind.

Grondverzet

Straatwerk

U kunt de Zwart Grondverzet voor diverse straatwerkzaamheden inschakelen. Denk aan het bestraten van uw tuin tot aan een groot parkeerterrein.

Straatwerk

Aanleg tuinen

Bent u pas verhuisd naar een nieuwe woning, wilt u een nieuwe oprit, of is uw tuin toe aan een opknapbeurt? Schakel de Zwart Grondverzet dan in voor het zware grondwerk. Wij kunnen u veel werk uit handen nemen. Wij verzorgen

Aanleg tuinen

Plaatsen beschoeiingen

Om de stabiliteit van de waterkant niet in gevaar te brengen en het hoogteverschil met de grond op te vangen leggen wij beschoeiingen aan. Wij plaatsen beschoeiingen in uw tuin of in de grond-, weg-, en waterbouw. Wanneer u advies wilt hebben over de verschillende oplossingen, neem dan contact met ons op!

Plaatsen beschoeiingen

Levering zand, grond en overig materiaal

Wij kunnen u zand, grond, grind, repac, split en bestratingsmaterialen leveren. Voor meer vragen hierover bel 0182-372476 of mail ons.

Levering materiaal

Verhuur hydraulische graafmachines

Wij verhuren hydraulische graafmachines van groot tot klein, inclusief bediening. Wij beschikken ook over traktoren met kiepers, een klepelmaaier en een waterwagen.

Verhuur machines

Doorspuiten riolering

Heeft u last van verstoppingen? Wij spuiten uw riolering voor u door.

Doorspuiten riolering

Overige diensten

Heeft u een specifieke vraag of wens? Wij denken graag met u mee. Voor meer vragen neem dan contact met ons op, bel naar 0182-372476 of mail ons.

Overige diensten