Grondverzetbedrijf

De Zwart Grondverzet is gespecialiseerd in diverse grondwerken, zoals het bouwrijp maken van een terrein en de aanleg van kabels, leidingen en stadsverwarming. Ook renoveren wij rioleringen en storten wij grind.

Grondverzet

Straatwerk

U kunt de Zwart Grondverzet voor diverse straatwerkzaamheden inschakelen. Denk aan het bestraten van uw tuin tot aan een groot parkeerterrein.

Straatwerk

Aanleg tuinen

Bent u pas verhuisd naar een nieuwe woning, wilt u een nieuwe oprit, of is uw tuin toe aan een opknapbeurt? Schakel De Zwart Grondverzet dan in voor het zware grondwerk. Wij kunnen u veel werk uit handen nemen.

Wij verzorgen het ophogen en verrijken van de bodem, leggen graszoden en bestrating en plaatsen schuttingen en beschoeiingen. Daarna hoeft u alleen de tuin nog maar aan te kleden met planten.

Aanleg tuinen

Beschoeiing laten plaatsen

Om de stabiliteit van de waterkant niet in gevaar te brengen en het hoogteverschil met de grond op te vangen leggen wij beschoeiingen aan. Wij plaatsen beschoeiingen in uw tuin of in de grond-, weg-, en waterbouw. Wanneer u advies wilt hebben over de verschillende oplossingen, neem dan contact met ons op!

beschoeiing laten plaatsen

Levering zand, grond en overig materiaal

Wij kunnen u zand, grond, grind, repac, split en bestratingsmaterialen leveren. Voor meer vragen hierover bel 0182-372476 of mail ons.

Levering materiaal

Verhuur hydraulische graafmachines

Wij verhuren hydraulische graafmachines van groot tot klein, inclusief bediening. Wij beschikken ook over traktoren met kiepers, een klepelmaaier en een waterwagen.

Verhuur machines

Graszoden leggen

Wanneer u direct een mooi gazon wilt, kiest u voor grasmatten (of graszoden, de betekenis hiervan is hetzelfde).

Graszoden leggen

Overige diensten

Heeft u een specifieke vraag of wens? Wij denken graag met u mee. Voor meer vragen neem dan contact met ons op, bel naar 0182-372476 of mail ons.

Overige diensten