OVER DE ZWART GRONDVERZET

Arie de Zwart startte op 21-jarige leeftijd zijn onderneming met een Atlas 512, een slootmachine en een ronde balenpers. Later werd er een mobiele graafmachine aangeschaft en kwamen de eerste collega’s in dienst. Eén van deze collega’s werkt na bijna 35 jaar nog steeds bij De Zwart Grondverzet!

Met 45 jaar ervaring is De Zwart Grondverzet inmiddels een specialist op het gebied van grondwerk. Onze expertise is veelzijdig: van het aanleggen van een nieuwe (of juist verouderde) achtertuin, tot graafwerkzaamheden voor de aanleg van stadsverwarming. Je kunt als particulier én op zakelijk gebied bij ons terecht voor bijvoorbeeld de plaatsing van beschoeiingen en het leggen van grasmatten.

Je kunt bij De Zwart Grondverzet diverse graafmachines en traktoren met kiepers huren, inclusief bediening. Wij beschikken ook over een klepelmaaier en een waterwagen.

Wij hebben niet alleen veel ervaring met een heel scala aan grondwerkzaamheden, wij zijn ook VCA** gecertificeerd. Daarmee kunnen wij fungeren als hoofdaannemer bij grotere projecten en zijn wij gemachtigd onderaannemers in te huren. Je kiest niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor continuïteit.

Als expert in grondverzet en bodembewerkingen, bieden wij het volledige pakket van werkzaamheden aan. De Zwart Grondverzet verwerkt de aanvraag tot een aantrekkelijk en uitgebreid voorstel. Tijdens onze werkzaamheden houden wij onze klanten altijd op de hoogte van de voortgang. Is de klus afgrond, dan laten we de locatie opgeruimd achter.

Ons hechte team heeft jarenlange ervaring en zijn stuk voor stuk specialist in hun werk. Reden genoeg om grondverzet en bodemprojecten door De Zwart Grondverzet uit te laten voeren.

Meer weten? Bekijk onze diensten