OVER DE ZWART GRONDVERZET

Met meer dan 40 jaar ervaring is De Zwart Grondverzet een specialist op het gebied van grondwerken. Onze expertise is veelzijdig: van graafwerkzaamheden ten behoeve van stadsverwarming, tot het (aan)leggen van graszoden of een achtertuin. Ook maken wij uw terrein graag bouwrijp en voeren diverse bestratingswerkzaamheden voor u uit. U kunt bij De Zwart Grondverzet hydraulische graafmachines en traktoren met kiepers huren, inclusief bediening. Wij beschikken over een klepelmaaier en een waterwagen en wist u dat wij ook sneeuw ruimen?

Wij hebben niet alleen veel ervaring met een heel scala aan grondwerkzaamheden, wij zijn ook VCA** gecertificeerd. Daarmee kunnen wij fungeren als hoofdaannemer, bijvoorbeeld bij grotere projecten en zijn wij gemachtigd onderaannemers in te huren. Tenslotte kiest u niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor continuïteit.

Als expert in grondverzet en bodembewerkingen, bieden wij u het volledige pakket van werkzaamheden aan. De Zwart Grondverzet verwerkt uw aanvraag tot een aantrekkelijk en uitgebreid voorstel. Tijdens onze werkzaamheden houden wij onze klanten altijd op de hoogte van de voortgang. Is de klus gereed, dan laten we het terrein opgeruimd achter. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en zijn stuk voor stuk specialist in hun werk. Reden genoeg om grondverzet en bodemprojecten door De Zwart Grondverzet uit te laten voeren.

Meer weten? Neem contact met ons op