Aanleg tuin in Westergouwe

november 2022
Westergouwe - Gouda
Tuin aanleggen Westergouwe

Tuin aanleggen Westergouwe? Kies voor De Zwart Grondverzet! In de nieuwbouwwijk Westergouwe in Gouda hebben wij in oktober 2022 bij weer twee woningen onder anderen een beschoeiing geplaatst, grasmatten gelegd en een schutting tussen de woningen geplaatst.

Deze twee woningen hebben wij voorzien van een hardhouten beschoeiing om de tuin groter te maken en op één niveau te houden. Wij hebben met onze kraan hardhouten palen in de grond gedrukt. Tegen deze palen hebben wij schotten geschroefd met doek er achter. Hier hebben we vervolgens hardhouten dekplanken op bevestigd.

De twee tuinen zijn tevens allebei voorzien van grasmatten. We hebben de tuinen afgegraven met bouwgrond, aangevuld en opgehoogd met aanvul- en gazongrond. We hebben de grond uitgevlakt en vervolgens de grasmatten gelegd.

Ook hebben we een schutting geplaatst tussen de woningen in. Het eerste schuttingdeel is geplaatst met Zweeds Rabat vanaf de gevel van de woning. Daarnaast hebben we twee afscheidingen geplaatst van verzinkt staalmat vanaf de beschoeiing tot aan de gepotdekselde schutting. Deze staalmatten hebben wij met Hedera (klimop) bekleed voor een natuurlijk en groen effect.

Éen van de twee woningen is voorzien van grindroosters en wit grind. Bij de andere woning is de voortuin bestraat. Bij een tuin aanleggen kunt u dus bijvoorbeeld denken aan het storten van grind, het ophogen van uw tuin, het plaatsen van een beschoeiing of een schutting en het leggen van graszoden.

Terug naar overzicht