Vlonder Gouderak

juni 2024
Gouderak
Vlonder

Een particuliere opdrachtgever in Gouderak had de wens om lekker buiten te kunnen zitten. Aangezien het huis direct aan het water grenst, hebben we besloten om een vlonder aan te leggen. Dit biedt niet alleen een prachtig uitzicht, maar ook een comfortabele en stijlvolle plek om van de buitenruimte te genieten.

 

De voordelen van een vlonder op een rij:

  1. Optimaal genieten van het uitzicht: de vlonder biedt een ideale plek om van het schitterende uitzicht over het water te genieten.
  2. Direct toegang tot het water: de vlonder maakt het eenvoudig om direct bij het water te komen. Dit is ideaal voor activiteiten zoals vissen, zwemmen, of gewoon pootje baden op een warme zomerdag.
  3. Verhoging van de esthetiek: een mooi aangelegde vlonder kan de esthetische waarde van de tuin aanzienlijk verhogen. Het hout geeft een natuurlijke en warme uitstraling die perfect aansluit bij de omgeving.
  4. Duurzaamheid en onderhoudsgemak: de gekozen materialen zijn duurzaam en bestand tegen water en alle weersomstandigheden, wat betekent dat de vlonder vele jaren mee zal gaan met minimaal onderhoud. Dit zorgt voor een zorgeloze en langdurige oplossing.

 

We hebben gekozen voor hoogwaardige materialen die passen bij de natuurlijke omgeving en een lange levensduur garanderen. Voor de constructie van de vlonder gebruiken we hardhouten palen en hardhouten vlonderplanken. Deze materialen zorgen niet alleen voor een duurzame en stevige vlonder, maar voegen ook een natuurlijke uitstraling toe die perfect in de tuin past.

 

Bent u ook geïnteresseerd in het aanleggen van een vlonder in uw tuin? Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. We helpen u graag om uw droomproject te realiseren!

 

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Terug naar overzicht